Hej

2010-09-27 @ 15:02:08





Har inte skrivit här på länge nu, och lär inte skriva så mycket den närmsta tiden heller
pga av flytt osv.
Men tänkte mest bara berätta att jag lever för de som är intreserade,
och flytten blir förhoppningsvis i helgen.

Annrs händer det inte så mycket förutom att jag försöker hålla humöret uppe
och jag spelar en hel del, vilket ni som känner mig kanske förstår.
Sen vill jag tillägga att min favoritårstid är på ingång, underbart!


Jag vill också tacka alla mina underbara vänner för att ni finns,
vet inte vad jag skulle göra utan er! 




Vi tar en distans

2010-09-15 @ 19:43:07


Som ni kan se publiceras samma inlägg på båda våra bloggar. Detta för att alla våra läsare ska få samma budskap och för att visa att detta är något vi vill visa, men samtidigt väljer vi att skriva det för att undvika många av de frågor som alltid dyker upp när något i ett förhållande förändras.
När detta skrivs sitter vi båda i huset i Kristinehamn. Detta är något som inom kort tid kommer förändras då vi numera kommer att återgå till det distansförhållande som det en kort tid var innan vi flyttade ihop.
Elin kommer att bo i Malmköping och Stefan i Kristinehamn.
Vi är fortfarande tillsammans, men väljer att leva ett distansförhållande.
Det finns givetvis många anledningar bakom varför det blir såhär, men de största anledningarna är dels att vi har våra rötter på olika platser och att vi dessutom har ganska olika värderingar och prioriteringar i vårt liv. Detta gör att det är svårt att leva tillsammans.
Beslutet att gå denna väg kommer från Elin som känt att detta bör ske. Detta är en skillnad i våra liv som märks tydligast då Stefan strävat efter att ha någon att dela sitt hus och livet i Kristinehamn med, medans Elin föredrar att leva ett eget liv i ett eget hem så att hon kan leva efter sina egna prioriteringar. Enbart dessa två olika synsätt på hur vardagen ska fungera gör att det är svårt för oss att bo tillsammans.


Ingen av oss vill bryta detta förhållande eftersom vi verkligen älskar varandra så därför känner vi båda att vi vill göra det vi kan för att mötas på vägen.



// Elin och Stefan.




RSS 2.0